Naša misija

Naša firma prilazi očuvanju zdravlja i prevenciji oboljenja u čijoj je sredini čovek kao celina. Isključiva terapija simptoma prilikom nekih oboljenja ne može da dovede do izvrsnih rezultata. Da bi se povratilo dugotrajno stanje zdravlja trebamo aktivirati sopstvenu regenerativnu i odbrambenu sposobnost našeg organizma. Prepoznajući to, danas je već i oficijalna medicina na zapadu sve više otvorena ka holističkim stavovima. Prirodne metode lečenja i solidne komplementarne metode daju nam u ruke mogućnosti, da bez nuspojava pomažemo u tome, da naš organizam povrati svoj prirodan i zdrav balans. Naša misija je, da ponudimo takve alternativne metode, u kojima postoji mogućnost.

Naša firma je mnogim klinikama izdala svoje aparate, da bi umesto naše kompanije lekarska iskustva govorila o stvarnim dejstvima aparata.

Za nas je najvažnije, da terapije preporučene od naše strane potpomažu lečenje, a da pritom ne dovedu do nepotrebnih bolova ili neprijatnih nuspojava.

Verujemo, da BNM aparati i metode pružaju prava rešenja, i zaslužuju prvo mesto među prirodnim načinima lečenja.

Pulsirajuća magnetna terapija

BNM Pulsirajuća magnetna terapija je terapijsko sredstvo takve jedinstvene konstrukcije za očuvanje zdravlja, kojom i za vreme odmaranja možete tretirati svoje simptome.

NASA je svojim astronautima zato razvila magnetnu terapiju, jer je njihovo zdravstveno stanje za vreme provedeno u svemiru počelo neprimetno da se pogorša. Astronauti koji su do tada bili u izvrsnoj kondiciji nakon svojeg povratka počeli su se žaliti na osećaj umora, malaksalosti.

Saznalo se da su za vreme provedeno u svemiru izgubili znatnu količinu kalcijuma koje dovodi do mišićnih grčeva.

Ova činjenica je dovela do dodatnih pronalazaka, i danas već mnogi istraživači tvrde da smanjenje magnetnog polja u okolini, ili njihov nedostatak dovodi do mnogih simptoma oboljenja.

Prošlih godina su primetili, da magnetno polje Zemlje neprestano slabi, a većina ljudi živi u ferobetonskim građevinama, koriste izbetonirane puteve u saobraćaju, nemaju direktan kontakt sa magnetnim poljem, i mnogi tvrde da je baš to u pozadini nastanka različitih vrsta oboljenja.

Različita magnetna polja utiču na naše zdravstveno stanje, a o tome imamo saznanja samo nakon zadnjih nekoliko decenija istraživanja.

Lekari su primetili i to, da se magnetno polje koje neprestano slabi može kompenzirati korišćenjem magnetoterapijskih sredstava.

Pulsirajući magnetni dušek BNM+ je velnes uređaj savremene budućnosti, koji je sabrao iskustva višegodišnje i današnje moderne tehnologije, odnosno modernih elektrotehničkih uređaja.